Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Registrul General De Evidenta Al Salariatilor

Registrul General De Evidenta Al Salariatilor. 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, publicata in monitorul oficial cu numarul 1005 din data de 19 decembrie 1. Încheierea de contracte individuale de muncă; Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes. .la inspectoratul teritorial de muncă (itm) sălaj datele din registrele de evidenţă ale salariaţilor mai pot face acest lucru până la data de 15 decembrie. Data completarii cererii si semnatura reprezentantului legal al persoanei juridice.

• registrul de evidenta a salariatilor. Registrul modificat se transmite la inspectoratul teritorial de munca cel mai tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat, respectiv la data incetarii contractului individual de munca al. Față de reglementarea anterioară (h.g. 372 din 27 mai 2011. 905/2017 aduce modificări sub următoarele aspecte.

Registrul General De Evidenta Al Salariatilor Revisal By Rentrop Straton Issuu
Registrul General De Evidenta Al Salariatilor Revisal By Rentrop Straton Issuu Source from : https://issuu.com/danianuc/docs/raport_revisal
Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la hg 905 / 2017 este noua reglementare pentru registrul general de evidență a salariaților. 161 din 3 februarie 2006 cu completarile si modificarile ulterioare. Transmiterea registrului se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin registrul general de evidenta a salariatilor se transmite la inspectoratul teritorial de munca prin una dintre urmatoarele modalitati: Prin intrarea în vigoare a hg 161/2006. Pentru cei care doresc sa tina evidenta registrului in aplicatii proprii, inspectia muncii a pus la dispozitie, in 19.01.2007, niste specificatii tehnice privind descrierea fisierului de raportare a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si un exemplu de fisier xml!

Pentru cei care doresc sa tina evidenta registrului in aplicatii proprii, inspectia muncii a pus la dispozitie, in 19.01.2007, niste specificatii tehnice privind descrierea fisierului de raportare a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si un exemplu de fisier xml!

În corelaţie cu decizia de renunţare la carnetele de muncă, codul muncii a instituit obligaţia înfiinţării registrului general de evidenţă a salariaţilor. Pentru mai multe informatii privind registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic, va recomandam sa consultati hg nr. Te crezi as în noţiuni de cultură generală? • registrul de evidenta a salariatilor. 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, publicata in monitorul oficial cu numarul 1005 din data de 19 decembrie 1.

Completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic. Prin intrarea în vigoare a hg 161/2006. • registrul de evidenta a salariatilor. Pe această pagină gasiţi informaţii utile cu privire la registrul general de evidenţă a salariaţilor în format electronic. 905/2017 aduce modificări sub următoarele aspecte.

Control Inspectia Muncii 2014 Documente Si Date Solicitate
Control Inspectia Muncii 2014 Documente Si Date Solicitate Source from : https://pt.slideshare.net/contabun/control-inspectia-muncii-2014
Pentru mai multe informatii privind registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic, va recomandam sa consultati hg nr. În primul rând, trebuie cuprinse. Te crezi as în noţiuni de cultură generală? În corelaţie cu decizia de renunţare la carnetele de muncă, codul muncii a instituit obligaţia înfiinţării registrului general de evidenţă a salariaţilor. Pe această pagină gasiţi informaţii utile cu privire la registrul general de evidenţă a salariaţilor în format electronic.

Pentru cei care doresc sa tina evidenta registrului in aplicatii proprii, inspectia muncii a pus la dispozitie, in 19.01.2007, niste specificatii tehnice privind descrierea fisierului de raportare a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si un exemplu de fisier xml!

Față de reglementarea anterioară (h.g. Articolul 1 prezenta hotarare stabileste metodologia de infiintare a registrului general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru, si de completare si transmitere in registru a elementelor raportului de munca, denumite in continuare date, de catre urmatoarele categorii de angajatori: Privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor. Te crezi as în noţiuni de cultură generală? 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, publicata in monitorul oficial cu numarul 1005 din data de 19 decembrie 1.

Transmiterea registrului se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin registrul general de evidenta a salariatilor se transmite la inspectoratul teritorial de munca prin una dintre urmatoarele modalitati: Carnetul de muncă rămâne să probeze vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010. 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, publicata in monitorul oficial cu numarul 1005 din data de 19 decembrie 1. 372 din 27 mai 2011. Registru care se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde elementele de identificare ale tuturor salariatilor, data angajarii, functia/ocupatia conform specificatiei clasificarii.

Registrul General De Evidenta A Salariatilor Reges
Registrul General De Evidenta A Salariatilor Reges Source from : http://www.softsystems.ro/index.php/produse/gestiune-personal-salarizare/bani-personal-salarizare/contabilitatea-salariilor/registrul-general-de-evidenta-a-salariatilor-reges
Pentru mai multe informatii privind registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic, va recomandam sa consultati hg nr. Privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor. De asemenea, va puteti adresa cu cereri de suport tehnic si/sau sugestii referitoare la aplicatiile. Hotararea de guvern 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor (abrogat) a fost publicata in monitorul oficial partea 1, nr. Transmiterea registrului se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin registrul general de evidenta a salariatilor se transmite la inspectoratul teritorial de munca prin una dintre urmatoarele modalitati:

Registrul general de evidenta a salariatilortransmitereregistru.

Registrul general de evidenta a salariatilortransmitereregistru. Suntem professional consulting, o companie care oferă consultanță competentă în domeniul financiar și contabil și care a influențat deja mediul de afaceri din oltenia. În primul rând, trebuie cuprinse. De asemenea, va puteti adresa cu cereri de suport tehnic si/sau sugestii referitoare la aplicatiile. In format electronic (conf.oug 41/2016):

Post a Comment for "Registrul General De Evidenta Al Salariatilor"