Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Motiunea De Cenzura Octombrie 2019

Motiunea De Cenzura Octombrie 2019

Toți cei 237 de parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură inițiată de pnl au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moțiunea va fi dezbătută în parlament, a anunțat adrian oros, vicepreședinte al pnl. Activenews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Motiunea de cenzura octombrie 2019. Moţiunea de cenzură se va dezbate şi se va vota în parlament joia viitoare, au decis birourile permanente reunite ale parlamentului. Publicat pe 31 august 2020.

Miza Uriașă Pentru Psd Dăncilă și Fotograful Partidului Supraveghează Votul La Moțiunea De Cenzură
vizitati articolul complet aici : https://www.g4media.ro/miza-uriasa-pentru-psd-dancila-si-fotograful-partidului-supravegheaza-votul-la-motiunea-de-cenzura.html
Guvernul psd viorica dăncilă a fost demis de plenul parlamentului, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi pentru. Toți cei 237 de parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură inițiată de pnl au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moțiunea va fi dezbătută în parlament, a anunțat adrian oros, vicepreședinte al pnl. Dancila a lasat in urma o bomba cu ceas, iar usr nu vrea la guvernare ca stie ce urmeaza, asa ca pnl se va 10 octombrie 2019 la 22:41.

Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care, in apropierea noastra dar si peste ocean, sunt tot mai multe probleme.

Ca si mata megi pe autostrazi (ma rog, ai vrea), te pazeste politia, iti duci nepotii la gradinita si capeti. Este neserioasă, demagogică şi cinică. Liviu pleşoianu este revoltat de atitudinea lui victor ponta şi călin popescu tăriceanu.

D'aia, coane, sunt publice sa cotizezi si matale. Guvernul nu mai are majoritate parlamentară şi nu mai are legitimitatea. Au fost prezenți mai puţin de un sfert dintre parlamentari.

Moţiunea De Cenzură Va Fi Depusă Astăzi In Parlament 01 10 2019 Bursa Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.bursa.ro/motiunea-de-cenzura-va-fi-depusa-astazi-in-parlament-28980836
Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi va fi votată în parlament joia viitoare, au decis birourile permanente reunite. Dancila a lasat in urma o bomba cu ceas, iar usr nu vrea la guvernare ca stie ce urmeaza, asa ca pnl se va 10 octombrie 2019 la 22:41. D'aia, coane, sunt publice sa cotizezi si matale.

10 oct 2019 • 12:45.

Ca si mata megi pe autostrazi (ma rog, ai vrea), te pazeste politia, iti duci nepotii la gradinita si capeti. Ponta, înainte de moțiunea de cenzură: Joi, 10 octombrie 2019, 14:32 actualitate | politic.

El a precizat că moţiunea de cenzură va fi citită în plenul legislativului în această săptămână, în şedinţa de joi. Principala greseala a fost cand am depus o motiune psd impotriva psd. În sistemele parlamentare de guvernare, moțiunea de cenzură (denumită uneori moțiune de neîncredere sau vot de încredere) este un act prin care legislativul retrage mandatul acordat anterior executivului pentru guvernarea țării.

Cade Sau Nu Guvernul Orban Moţiunea De Cenzură Va Fi Votată Luni Ar Fi Al Treilea Guvern Demis In Mai Puţin De Un An
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/eveniment/cade-sau-nu-guvernul-orban-motiunea-de-cenzura-va-fi-votata-luni-ar-19523131
Cu alte cuvinte, democrații au nevoie de încă 25 de voturi. Moţiunea de cenzură se va dezbate şi se va vota în parlament joia viitoare, au decis birourile permanente reunite ale parlamentului. Moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva guvernului sandu va fi examinată în ședința parlamentului din 12 noiembrie, care va începe la ora 10:00.

Joi, 10 octombrie 2019, se supune votului în parlament moțiunea de cenzură a opoziției împotriva guvernului dăncilă.

Toți cei 237 de parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură inițiată de pnl au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moțiunea va fi dezbătută în parlament, a anunțat adrian oros, vicepreședinte al pnl. Moţiunea de cenzură ca să reconstruim românia, guvernul dăncilă trebuie demis de urgenţă! a fost citită joia trecută această moţiune de cenzură porneşte de la o realitate incontestabilă. Joi, 10 octombrie 2019, 14:32 actualitate | politic.

Post a Comment for "Motiunea De Cenzura Octombrie 2019"